x

Uno Synth - True Analog Synthesizer in doos

€119,99

Omschrijving

Nu te koop bij Used Products Eindhoven:

de Uno Synth

Beginners kunnen direct aan de slag met een van de 20 vooringestelde sounds vanuit de fabriek. De specialisten kunnen zich helemaal uitleven met 80 user slots om eigen creaties in op te slaan. Het toetsenbord voelt direct comfortabel aan en je kunt gebruik maken van 13 verschillende toonladders en een arpeggiator om je geluid vorm te geven. De basis wordt gevormd door twee onafhankelijke VCO’s een noise generator, VCF en VCA. Dankzij deze flexibele synth engine kun je niet alleen kiezen voor warme, punchy bassklanken, maar ook voor brede soundscapes op basis van leads, drones, arps, sequences of andere effecten. 

Leuke bonus is dat de IK Multimedia UNO Synth een van de krachtigste sequencers bevat in zijn klasse. Je kunt namelijk 20 synth parameters instellen voor elke stap. Dankzij het multi-touch keyboard met maar liefst 27 toetsen is het programeren intuïtief. Liefhebbers van elektronische muziek of DJs kunnen de audio-in aansluiting gebruiken om een externe audiospeler aan te sluiten, zoals bijvoorbeeld een drummachine. Toetsenisten kunnen gebruik maken van MIDI in/out om de UNO Synth eenvoudig te kunnen integreren in hun live- of studio-setup. Dankzij de USB-port kun je hem ook combineren met je DAW of andere audio-software die draait op Mac/PC computer

Artikelnummer: 865823

Onze prijs: € 119.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Eindhoven.

Used Products Eindhoven
Kruisstraat 176
5612CN Eindhoven

Telefoon: 040-8486072
WhatsApp: 06-44437225

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop